Welkom bij Klue, Goed dat je er bent! 

Op deze pagina vindt je de installatie handleiding van Klue. Door de handleiding stap voor stap te volgen is Klue binnen enkele minuten actief op jouw website. Ook vind je hier de meest gestelde vragen over installatie en toegang tot het dashboard.

Bedankt aanmelding

Nog geen Klue proefperiode aangevraagd? Doe dat eerst voordat je toegang krijgt van alle voordelen van Klue.

Handleiding voor installatie van Klue op de bedrijfswebsite.

Installatie van Klue op de bedrijfswebsite is binnen enkele minuten geregeld. De volgende stappen dien je te doorlopen voor een correcte installatie:

  1. Meld je aan voor de gratis trial fase 
  2. Je ontvangt je Klue tag via de mail, plaats deze in de < body > sectie van de website
  3. Zorg dat je toegang hebt tot het Google Analytics account wat correspondeert met de website
  4. Doorloop de integratie stappen via de persoonlijke link die je in de mail ontvangt
  5. Klue is nu actief op jouw website, ontvang toegang tot je persoonlijke dashboard door het e-mail adres door te sturen naar ons waarmee je ook toegang hebt tot Google Analytics
  6. Wij sturen je een uitnodiging tot het dashboard

Na aanmelding voor de gratis proefperiode van 14 dagen kan het enkele uren duren voordat je de Klue tag ontvangt. Het genereren van de tag kan even duren omdat dit handmatig gecheckt wordt.

Klue is pas actief wanneer het met Google Analtyics geintegreerd is. Wanneer je dus geen toegang hebt tot Google Analtyics kan de volledige integratie niet worden voltooid. Probeer dus toegang te krijgen tot het account. Indien wij hierbij kunnen assisteren horen wij dat graag.

Na installatie en integratie van Klue ontvang je toegang tot jouw dashboard. Om je uit te nodigen voor het dashboard hebben wij het e-mail adres nodig wat ook gebruikt wordt voor Google Analytics van de website.

Het dashboard is opgebouwd uit een aantal pagina’s. In onze how-to’s leggen we je meer uit over het gebruik en inzichten van het dashboard.

De koppeling met AdWords werkt via Google Analytics. Wanneer je gebruik wilt maken van de koppeling naar Facebook en Linkedin stuur ons dan een e-mail zodat we je kunnen helpen met de koppeling.

Stuur ons een e-mail via het contact formulier of mail ons direct op info@klue.nl

Meld je aan voor Klue - 14 dagen gratis uitproberen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sluit Menu