Maak je Business to Business marketing data gedreven met Klue

Met Klue herken je bedrijven die jouw website bezoeken. Deze informatie vormt de basis voor een volledige data gedreven B2B marketing aanpak.

Alles wat je nodig hebt voor een effectieve marketing aanpak.

Klue voor B2B marketing

100% Gericht adverteren op basis van data.

Klue zorgt voor focus in jouw B2B marketing. Doordat je direct weet welke organisatie jouw bedrijfswebsite bezoeken kun je de marketing uitingen 100% gericht maken. 

Gebruik de Klue data voor focus. Laat alleen advertenties zien aan de doelgroep die voor jouw organisatie interessant zijn. Door slimme koppelingen met de bekende advertentieplatformen zoals LinkedIn, Google AdWords en Facebook haal jij meer leads en sales uit het marketing budget. 

100% gericht adverteren
Klue voor B2B marketing

Selecteren van jouw doelgroep.

Omdat Klue direct gekoppeld is met jouw Google Analytics is het simpel om specifieke doelgroepen te selecteren. Deze doelgroepen kun je direct gebruiken in de marketing uitingen.

Voorkom verspilling van het budget en breng data gedreven focus aan. Dat zorgt voor betere leads en verhoogt Return on Investment.

naar beneden
Klue voor B2B marketing

De buyer en customer journey inzichtelijk op basis van data.

Breng de Buyer Journey en Customer Journey in kaart op basis van data en gedrag. Welk gedrag vertonen mijn kopers? En hoe kan ik de rest van mijn potentiele kopers dat gedrag laten vertonen?

De journey’s zijn dus niet meer voorbedachte paden door marketeers maar worden gevormd door data. Data die gebruikt kan worden voor website personalisatie, betere e-mail campagnes en adverternties.

Analyseer, leer, optimaliseer en converteer jouw bezoekers naar waardevolle leads.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sluit Menu