Klue voor Sales maakt sales

Klue voor Sales

Tegenwoordig heeft een potentiele klant het grootste deel van zijn journey al doorgemaakt voordat deze in contact komt met sales. Het is dus van essentieel belang voor Sales om te weten hoe die journey voor de desbetreffende klant is geweest. Klue maakt dit inzichtelijk.

Identificeer anoniem bezoek

Met de tracking van Klue kunt u anoniem bezoek op uw website omzetten in bedrijven. Met behulp van onze API sturen wij deze data door naar uw Google Analytics account. Deze inzichten brengen in kaart wat de potentiele klant precies op uw site gedaan heeft en waar u het over moet hebben in uw sales gesprek. B2B Sales naar een hoger niveau. Dat is Klue.

PROBEER KLUE GRATIS
sales efficienter - klue

Maak Sales effectiever en Goedkoper

Het begrijpen van uw klant is essentieel voor een goede relatie. Echter is het lastig om goed in kaart te brengen wat de klant precies bezig houdt. Klue helpt hierin. Per geïdentificeerd bedrijf die op uw website is geweest kunt u zien welke pagina’s zij gelezen hebben en hoe zij zich over uw site hebben bewogen. Deze inzichten zorgen ervoor dat u minder tijd kwijt bent met het voorbereiden van het sales gesprek en weet waar u het over moet hebben. Met name in B2B sales geeft u dit enorme voordelen ten opzichte van uw concurrent.

Conversie en Optimalisatie

Met Klue kunt u verder gaan dan A/B testen. Met onze API kunt u  verschillende versies van uw website tonen aan specifieke bedrijven. Web personalisatie noemen we dat. Zo kunt u een reisorganisatie een andere website laten zien dan een Accountant. Personalisatie kan op basis van de bedrijfsnaam, het aantal medewerkers bij de organisatie of in welke branche deze actief is. Personalisatie verhoogt conversie.

Begrijp de Klant

Met Klue begrijpt u de klant en dat werkt. Optimaliseren van uw sales op basis van data. Gedrag van uw leads op uw website is een van de belangrijkste factoren om uw sales te optimaliseren.  Geïnteresseerd in alle mogelijkheden met Klue? Neem contact op voor de op maat mogelijkheden.

PROBEER KLUE GRATIS
b2b sales