Leadgeneratie & Buyer en Customer Journey Inzichtelijk

Naast dat Klue het mogelijk maakt marketing en sales kosten laag te houden, biedt de data ook veel andere mogelijkheden. Zo is het mogelijk om de Buyer Journey en Customer Journey in kaart te brengen op basis van gedrag. Welk gedrag vertonen mijn kopers? En hoe kan ik de rest van mijn potentiele kopers dat gedrag laten vertonen? Leadgeneratie naar het volgende niveau. Dat is Klue.

Met de data die Klue beschikbaar stelt is het mogelijk om o.a. vanuit Google Analytics en het persoonlijke data dashboard de Buyer en Customer Journey in kaart te brengen.  De journey’s zijn dus niet meer voorbedachte paden door marketeers maar worden gevormd door data. Marketeers kunnen deze inzichten gebruiken om de journey’s te optimaliseren.

PROBEER KLUE GRATIS
leadgeneratie
gerichte data marketing klue

Sneller en Specifieker

Klue gaat verder dan alleen het herkennen van leads voor uw bedrijf. Door middel van slimme API’s is het mogelijk de informatie te gebruiken voor data marketing. Zo kan Klue de leads doorsturen naar Google Analytics. Doordat de data in Google Analytics beschikbaar is, kunnen er unieke koppelingen met Google AdWords gemaakt worden waardoor 100%  targeting mogelijk is op uw doelgroep en specifieke leadgeneratie de standaard wordt.

Daarnaast zijn er opties voor smart calling wat sales resultaten verbetert, personalisatie wat conversie verhoogt en feedback wat marketing verbetert.

Verhoog ROI

Laat uw advertenties dus alleen zien aan de doelgroep die voor u relevant is. Sluit irrelevante bedrijven uit en draai specifieke campagnes op uw doelgroep. Dat verhoogt ROI.

PROBEER KLUE GRATIS

Verrijken van Leads

Naast de koppeling met Google Analytics en Google AdWords verrijkt Klue leads met informatie van de Kamer van Koophandel. Extra informatie zoals branche code (SBI) en grootte van de organisatie kan worden toegevoegd door middel van onze API. Door leads te verrijken met extra data heeft u beter inzicht in (koop) gedrag van specifieke doelgroepen, feedback op uw marketing en gerichtere sales kansen. Oplossingen op maat omtrent verrijken zijn ook mogelijk, neem dan even contact met ons op.

Data Inzichtelijk

Naast de verschillende mogelijkheden met Marketing en Sales helpt Klue u enorm met het up to date houden van uw interne marketing database. Daarnaast biedt Klue ook veel mogelijkheden met het verder segmenteren van klantgroepen voor data marketing en gefocuste marketing of Sales uitingen via bijvoorbeeld e-mail marketing of Google AdWords. Leadgeneratie die succesvol is, dat is Klue.

PROBEER KLUE GRATIS
verrijken van data - klue.nl
klue en social media

Klue en Social Media

Kanalen zoals Facebook en LinkedIn worden steeds belangrijker in business to business marketing en dat snapt Klue. Echter zijn deze kanalen niet altijd rendabel in business to business marketing en sales. Dat is vervelend, echter kan u door middel van onze API uw Facebook en LinkedIn kosten onder controle houden. Wij sturen data door naar uw Facebook en LinkedIn waarna u gemakkelijk een zeer specifieke doelgroep kunt selecteren.

Door alleen advertenties te laten zien aan mensen die voor u het meest relevant zijn. Dit kan bijvoorbeeld op karakteristieken van de bezoeker, maar ook op basis van gedrag wat vertoond is op uw website. Uiteraard kunnen deze mechanismes ook gecombineerd worden, wat tot een enorme focus leidt in uw marketing activiteiten.

PROBEER KLUE GRATIS