Hi [Bedrijfsnaam]

Website personalisatie verhoogd conversie door relevantie.

Maak de ervaring op jullie bedrijfswebsite gepersonaliseerd met Klue website personalisatie. Bied op basis van Klue data de meest relevante content aan bezoekers.

Persoonlijk. Direct vanaf het eerste bezoek.

Website Personalisatie

Waarom website personalisatie?


Website personalisatie is het inzetten van marketing technologie om relevante en activerende content te tonen aan bezoekende bedrijven. Hierdoor kun je als organisatie laten zien dat je leads begrijpt en kunt helpen. Direct vanaf het eerste bezoek, zonder eerder bezoek of cookies.

Je bent nu online bij een bedrijf wat in de [BRANCHE] actief is.
Daarnaast zijn er [AANTAL MDW] mensen werkzaam bij de organisatie.

Verhoog Conversie

Toon de juiste propositie aan de juiste bezoekers. Website personalisatie zorgt ervoor dat je direct kunt inspelen op de behoeftes van specifieke branches of bedrijven.

Persoonlijke Klantervaringen

Klantervaringen van vergelijkbare bedrijven verhogen conversie. Onderzoek laat zien dat 62% van de B2B beslissers zich laat beïnvloeden door relevante klant ervaringen.

Verlaag de Bounce Rate

Personalisatie maakt nieuwsgierig. Dat is terug te zien in de bounce rate. Bezoekers bekijken meer pagina's. Gemiddeld daalt de bounce rate met zo'n 35% door website personalisatie.

Interactie op Maat

Zorg voor interactie op maat door personalisatie. Een chat functie is af te stemmen op de bezoeker. Stel relevante vragen aan jouw belangrijkste website bezoekers.

Een voorbeeld van Website Personalisatie

data marketing
data marketing

Account Based Marketing en Website Personalisatie

Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
account based marketing en website personalisatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sluit Menu