Hi [Bedrijfsnaam],

Dat spreekt aan hé?

Website personalisatie verhoogd conversie door relevantie. Maak de ervaring op de site van [bedrijfsnaam]  gepersonaliseerd met Klue website personalisatie.

Website Personalisatie

Waarom website personalisatie?

Website personalisatie is het inzetten van marketing technologie om relevante en activerende content te tonen aan bezoekende bedrijven. Hierdoor kun je als organisatie laten zien dat je leads begrijpt en kunt helpen. Direct vanaf het eerste bezoek, zonder eerder bezoek of cookies.

Een gepersonaliseerde website spreekt aan. Wat dacht je van gepersonaliseerde whitepapers, chatfunctie en product aanbiedingen? Personaliseer, leer & Converteer.

Je bent nu online bij een bedrijf wat in de actief is.
Daarnaast zijn er mensen werkzaam bij de organisatie.

Tekst voor niet personalisatie bezoekers:

Wil jij zien hoe deze website eruit ziet wanneer deze gepersonaliseerd is voor Oracle? Klik dan op de onderstaande banner. 

Verhoog Conversie

Toon de juiste propositie aan de juiste bezoekers. Website personalisatie zorgt ervoor dat je direct kunt inspelen op de behoeftes van specifieke branches of bedrijven.

Persoonlijke Klantervaringen

Klantervaringen van vergelijkbare bedrijven verhogen conversie. Onderzoek laat zien dat 62% van de B2B beslissers zich laat beïnvloeden door relevante klant ervaringen.

Verlaag de Bounce Rate

Personalisatie maakt nieuwsgierig. Dat is terug te zien in de bounce rate. Bezoekers bekijken meer pagina's. Gemiddeld daalt de bounce rate met zo'n 35% door website personalisatie.

Interactie op Maat

Zorg voor interactie op maat door personalisatie. Een chat functie is af te stemmen op de bezoeker. Stel relevante vragen aan jouw belangrijkste website bezoekers.

Hoe ziet website personalisatie eruit?

Standaard website

data marketing
Klik voor vergroting

Gepersonaliseerde website

data marketing
Klik voor vergroting

Ook Opvallen?

Begin met website personalisatie op de bedrijfswebsite [van bedrijfsnaam]

Meer over website personalisatie op ons blog

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sluit Menu