Uitgebreide data analyse mogelijkheden met Klue

Snelle en gemakkelijke inzichten met het Klue Dashboard. Geen gedoe met lastige analyses, een simpel dashboard waar je wat mee kunt.

klue analyse en inzichten

Data, toegankelijk en makkelijk

Na installatie van Klue op de bedrijfswebsite krijg je direct toegang tot jouw persoonlijke dashboard. Een overzichtelijk dashboard waarin je snel analyses kunt maken maar ook volledig de diepte in kunt.

Een goede analyse van data maakt het verschil. Met Klue bieden wij de mogelijkheid om precies dat te doen. Direct feedback op je marketing door data antwoord te laten geven op al je vragen. Trek je inderdaad de juiste organisaties aan? En wat vinden zij interessant?

Analyse mogelijkheden

Analyses met het Klue Dashboard

Door de verdiepende filter pagina binnen het Klue dashboard zijn er honderden dwarsdoorsnedes te maken. In onze how-to’s leggen we je uit hoe je dit aanpakt. Een specifiek inzicht nodig? Laat het ons weten.

Duizenden bedrijven al herkent

Klue herkent organisaties die de bedrijfswebsite bezoeken. Doordat wij constant bezig zijn met het verbeteren van Klue hebben wij een hoge dekking van herkende bedrijven. Dit werkt in jouw voordeel: meer data om jouw business to business marketing te verbeteren.

Bedrijven herkent
How-To's beschikbaar

Klue How-To's voor analyse

Met de How-To’s van Klue helpen wij je met de analyses van jouw eigen data. Regelmatig plaatsen wij een nieuwe how-to op ons blog zodat jij handvatten hebt om analyses te doen. Een analyse op maat nodig? Laat het ons weten, we helpen je graag.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Sluit Menu