Hoe werkt Data Marketing van Klue op uw website?

Hoe werkt Klue?

Wanneer u zich aanmeldt voor Klue ontvangt u uw persoonlijke tracking code. Deze zet u gemakkelijk op uw website(s). Dagelijks ontvangt u een overzicht met de bedrijven die op uw website geweest zijn. Deze webleads komen direct in uw Google Analytics terecht en kunnen naar u gemaild worden.

Deze inzichten zijn waardevol omdat dit een directe rol kan spelen in het sales proces, maar kan ook gezien worden als directe feedback op uw marketing uitingen. Trekt u inderdaad met de huidige marketinguitingen de juiste doelgroep aan? En zo ja; waar komen deze leads vandaan?

Kortom, inzichten waar u wat mee kunt en u helpen met het effectiever en specifieker maken van uw marketing en sales.

PROBEER KLUE GRATIS
Klue Tag
webleads

Hoe krijg ik inzichten in de data?

Wanneer de tracking code is geplaatst op uw website sturen wij u een link waarmee u in enkele stappen de Klue Tag activeert en de data doorstuurt naar uw Google Analytics account. Klue stuurt automatisch de verrijkte data door naar uw Google Analytics account. Een, door ons gegenereerd, rapport laat u direct alle inzichten zien. Binnen Google Analytics kunt u het volgende gemakkelijk zien:

  • Bedrijfsnaam;
  • Branche waar zij actief in zijn;
  • Aantal medewerkers;
  • Welke pagina’s er bekeken zijn;
  • Hoeveel een specifiek bedrijf bij u op de website is geweest.
PROBEER KLUE GRATIS

Wat kan ik met de inzichten?

Inzichten in wat er gebeurt is, is slechts een start. Het acteren op deze inzichten is de volgende stap. Met de data die u vergaart kunt u bijvoorbeeld zeer gerichte campagnes uitvoeren op Google AdWords of op Social Media. Daarnaast zijn er talloze mogelijkheden met Social Media.

Web Personalisatie

Naast dat u aan de slag kunt met gerichte marketing uitingen en sales, maakt Klue webpersonalisatie mogelijk. Met Klue is het mogelijk om uw website aan te passen naargelang de karakteristieken van de bezoeker. Dit kan betekenen dat een Accountantskantoor een andere website krijgt te zien dan een Reisorganisatie. Personaliseren en optimaliseren, dat is Klue.

PROBEER KLUE GRATIS
personaliseren
Klue Social Media

Hoe worden de Social Media accounts gekoppeld?

Een van de unieke punten van Klue is dat u in staat bent zeer gericht te adverteren op social media. U gebruikt de data van uw website voor 100% gerichte marketing op social media. Doordat wij de data doorsturen naar uw Facebook of LinkedIn account kunt u daar de data weer gebruiken. Alles integreren en onder controle met Klue.

Veelgestelde vragen over Klue

Werkt Klue voor elk bedrijf?

Klue is zo gebouwd dat het voor elk bedrijf waardevol is. Klein of groot, het identificeren van anoniem bezoek op uw website is altijd interessant. Klue kan op verschillende manieren worden ingezet. Bedrijven met veel bezoek en marketing budget kunnen enorme efficiëntieslagen maken met Klue terwijl kleine business to business bedrijven juist extra goed voorbereid het salesgesprek aan kunnen gaan.

Maakt Klue een website trager?

Nee. Klue heeft geen invloed op de snelheid van uw website. Het identificeren gebeurt realtime en wij zenden alle data gelijk door naar Google Analytics. De bezoeker merkt hier niets van, en u ook niet in de performance.

Hoe zit dat precies met de Privacy?

Klue vindt privacy erg belangrijk. De informatie die wij gebruiken is openbare data. Zo kan iedereen gegevens opvragen bij de Kamer van Koophandel. Het slim inzetten van de juiste data is wat Klue doet. Privacy komt hierbij niet in het geding. Specifieke vragen over privacy en Klue? Neem dan contact op.

Zijn er ook mogelijkheden op maat?

Met betrekking tot data marketing zijn er ongelofelijk veel mogelijkheden met Klue. We denken graag met u mee over de mogelijkheden, de mogelijkheden met Klue haar technologie zijn eindeloos om webleads en inzichten te verkrijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Zijn er nog additionele kosten bij de pakketten?

De pakketten zoals vermeld op de website zijn maandelijkse prijzen inclusief alles. Dat wil zeggen: gebruik van onze API’s, extra data en standaard support. Wanneer u extra op maat opties wil dan kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden.

Kunnen jullie ook mijn gehele Marketing uit handen nemen?

Klue helpt u met uw marketing. Dit kunt u voor een groot gedeelte zelf doen. Echter kunnen de experts van Klue u helpen met het ontwikkelen van een solide en succesvolle marketing strategie. Wij implementeren deze dan ook en zullen hier met u samen in op trekken. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op.