Klue voor Marketing helpt

Data Marketing met Klue

Wij zijn van mening dat data marketing toegankelijk moet zijn. Daarom is Klue zo gemaakt dat het toepasbaar is op elk bedrijf wat actief is in de business to business markt. Klue helpt u met het identificeren van leads en zeer gerichte marketing uitingen op deze leads.

Specifieke retargeting campagnes

Stop met remarketing op alle bezoekers die op uw site zijn geweest. Klue identificeert anonieme bezoekers en ziet wanneer het een bedrijf is. Deze informatie wordt verrijkt met informatie van de Kamer van Koophandel. Op deze manier kunt u zeer gerichte advertenties maken enkel voor bedrijven die voor u relevant zijn.  Daarnaast is webpersonalisatie mogelijk. Laat de meest relevante versie van uw website zien aan uw prospects. B2b marketing, gericht en relevant. Dat is Klue.

Verrijk uw Marketing Database

De extra informatie die Klue u geeft is niet alleen handig voor betere en specifiekere marketing uitingen, ook bied het mogelijkheden voor uw marketing database.

Door de toevoeging van Kamer van Koophandel informatie kunt u uw klanten en leads beter segmenteren. Een b2b marketing database die up to date is, is waardevol voor elk bedrijf.

PROBEER KLUE GRATIS

B2B Marketing Inzichten en Klue

Naast dat Klue het mogelijk maakt marketing en sales kosten laag te houden, biedt de data ook veel andere mogelijkheden. Zo is het mogelijk om de Buyer Journey en Customer Journey in kaart te brengen op basis van gedrag. Welk gedrag vertonen mijn kopers? En hoe kan ik de rest van mijn potentiele kopers dat gedrag laten vertonen?

Met de data die Klue beschikbaar stelt is het mogelijk om o.a. vanuit Google Analytics de Buyer en Customer Journey in kaart te brengen.  De journey’s zijn dus niet meer voorbedachte paden door marketeers maar worden gevormd door data. Marketeers kunnen deze inzichten gebruiken om de journey’s te optimaliseren. Ontdek alle mogelijkheden met Klue

PROBEER KLUE GRATIS
Klue Social Media

Klue en Social Media

Klue houdt van Social Media. Kanalen zoals Facebook en LinkedIn worden steeds belangrijker in business to business marketing en dat snappen wij. Door middel van een API kan Klue uw Facebook en LinkedIn kosten onder controle houden. Door alleen advertenties te laten zien aan mensen die voor u het meest relevant zijn. Gerichte advertenties met Klue noemen we dat.

Dit kan bijvoorbeeld op karakteristieken van de bezoeker, maar ook op basis van gedrag wat vertoond is op uw website. Uiteraard kunnen deze mechanismes ook gecombineerd worden, wat tot een enorme focus leidt in uw marketing activiteiten. Vooral in B2B marketing is dit van essentieel belang.