B2b Marketing met Klue

Klue helpt u met het identificeren van leads en zeer gerichte marketing uitingen op deze leads. Daarnaast is het personaliseren van de website in een aantal simpele stappen mogelijk. Laat de meest relevante content zien aan (sub) doelgroepen die voor belangrijk zijn.

Specifieke retargeting campagnes

Stop met remarketing op alle bezoekers die op uw site zijn geweest. Klue identificeert anonieme bezoekers en zit dit om in bedrijven. Op deze manier kunt u zeer gerichte advertenties maken enkel voor bedrijven en branches die voor u relevant zijn.

Web personalisatie verhoogt conversie en verlaagd het bounce percentage. Laat de meest relevante versie van uw website zien aan uw prospects. Zij voelen zich begrepen en uw propositie past bij deze unieke groep. B2b marketing, gericht en relevant. Dat is Klue.

PROBEER KLUE GRATIS!

Verrijk uw Marketing Database

De extra informatie die Klue u geeft is niet alleen handig voor betere en specifiekere marketing uitingen en personalisatie, ook bied het mogelijkheden voor uw marketing database.

Door de toevoeging van Kamer van Koophandel informatie kunt u uw klanten en leads beter segmenteren. Een b2b marketing database die up to date is, is waardevol voor elk bedrijf.

PROBEER KLUE GRATIS

B2B Marketing Inzichten en Klue

Naast dat Klue het mogelijk maakt marketing en sales kosten laag te houden, biedt de data ook veel andere mogelijkheden. Breng de Buyer Journey en Customer Journey in kaart op basis van data en gedrag. Welk gedrag vertonen mijn kopers? En hoe kan ik de rest van mijn potentiele kopers dat gedrag laten vertonen?

De journey’s zijn dus niet meer voorbedachte paden door marketeers maar worden gevormd door data. Marketeers kunnen deze inzichten gebruiken om de journey’s te optimaliseren en conversie te verhogen. Ontdek alle mogelijkheden met Klue

PROBEER KLUE GRATIS
Klue Social Media

Klue en Social Media

Klue houdt van Social Media. Kanalen zoals Facebook en LinkedIn zijn niet meer weg te denken. Door middel van onze API kan Klue uw Facebook en LinkedIn kosten onder controle houden. Door alleen advertenties te laten zien aan de doelgroep die voor u het meest relevant zijn.

Focus en personalisatie dat is de sleutel.  B2B marketing naar een nieuw niveau. Probeer Klue nu Gratis!

PROBEER KLUE GRATIS