Over Klue

De ontwikkeling van Klue is in oktober 2016 gestart. Na maanden van ontwikkelen, feedback en verbeteren is Klue in juli 2017 gelanceerd. Klue is geboren uit een passie voor B2B marketing, data en development.

 

Oktober & November 2016

Het Begin van Klue

In 2016 raakten Ruud & Tex aan de praat over de mogelijkheden voor B2B marketing. Het ontbrak aan een duidelijk en omvattend B2B marketing tool waarin website bezoekers omgezet konden worden naar concrete leads. De huidige aanbieders van IP marketing tools waren vaak gelimiteerd tot rapportage achteraf. Ook de mogelijkheden om data goed in te zetten voor marketing en sales waren gelimiteerd. Deze constatering zorgde voor de start van de ontwikkeling van Klue.

Ontwikkeling

Onderzoek in de markt bood mogelijkheid tot de ontwikkeling van een nieuwe tool, wat later zou uitgroeien tot Klue. Het tracking systeem van Klue werd ontwikkeld als mede de mogelijkheden met de data. Een koppeling met de Kamer van Koophandel zorgde ervoor dat de data van de leads werd verrijkt met branche (SBI) en omvang (Size) van het bedrijf.

Intensief testen met AdWords, Facebook en Linkedin zorgde uiteindelijk voor de mogelijkheid tot 100% gericht adverteren. Drastische verhoging van de ROI was een gevolg hiervan.

November 2016 – April 2017

April 2017 – heden

Personalisatie

In de huidige B2B marketing & sales omgeving speelt personalisatie een belangrijke rol. Een gevolg hiervan is de ontwikkeling van de personalisatie mogelijkheden bij Klue. Op basis van de data die beschikbaar is, is het met Klue mogelijk om een website aan te passen aan de bezoeker.

Personalisatie van o.a. websites en chat is iets wat we nog dagelijks verbeteren. Interesse in de laatste ontwikkelingen? Neem contact op met ons.

Juli 2017 - Lancering

In Juli 2017 is Klue gelanceerd als service gericht op B2B marketing en sales. De eerste klanten meldden zich al snel aan en de cycli van ontwikkeling op basis van klantfeedback begon. Nieuwe mogelijkheden zoals het koppelen met externe partijen (CRM / SalesForce) is in volle gang.

Juli 2017 – Vandaag